Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2011

CHEESE CAKE

ΥΛΙΚΑ:

* 1,5 πακέτο μπισκότα πτι-μπερ
* 2 κούπες γάλα
* 3/4 του πακέτου βιτάμ
* 1 πακέτο ζελέ ανανά
* 1 πακέτο alsa top
* 1 τυρί philadelphia
* 1 ποτήρι ζάχαρη άχνη
* 1 βάζο μαρμελάδα 'άγρια μύρτιλα'
* 2 κουταλιές ζάχαρη


ΕΚΤΕΛΕΣΗ: 
Φτιάχνουμε το ζελέ ανανά όπως λέει στο κουτί μαζί με 2 κουταλιές ζάχαρη και το βάζουμε στο ψυγείο. Λιώνουμε το βιτάμ και το ρίχνουμε στα μπισκότα τα οποία έχουμε τρίψει στο multi να γίνουν σκόνη.

Τα ανακατεύουμε πολύ καλά και τα στρώνουμε σε τάπερ (τα πατάμε πολύ καλά). Χτυπάμε στο μίξερ το πακέτο alsa top, τη ζάχαρη άχνη και το γάλα μέχρι να πήξει.

Ρίχνουμε το philadelphia και χτυπάμε για 3 λεπτά περίπου. Βγάζουμε το ζελέ από το ψυγείο (μόλις έχει αρχίσει να πήζει) και το ανακατεύουμε με το προηγούμενο μείγμα. Απλώνουμε πάνω από τα μπισκότα.

Βάζουμε το τάπερ στην κατάψυξη το τάπερ για 3 ώρες τουλάχιστον. Όταν παγώσει ρίχνουμε από πάνω τη μαρμελάδα 'άγρια μύρτιλα' και την απλώνουμε καλά.

Σερβίρεται κρύο
Εντυπώσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου