Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2011

Μπισκότα παπαδοπούλου σε πυρέξ


Υλικά:

* 1 πακέτο μπισκότα Παπαδοπούλου τετράγωνα
* 2 φακελάκια κρέμα Γιώτης (όποια γεύση προτιμάμε)
* 2 ζελέ Γιώτης (όποια γεύση προτιμάμε)

ΠΡΟΣΟΧΗ: Χρειάζονται κάποια επιπλέον υλικά για την κρέμα και το ζελέ τα οποία αναγράφονται στη συσκευασία του προϊόντος που θα επιλέξετε.


Εκτέλεση:

Στρώνουμε μπισκότα στον πάτο του πυρέξ (να καλυφθεί ολόκληρος). Φτιάχνουμε την κρέμα Γιώτης και τηρίχνουμε πάνω από τα μπισκότα.

Φτιάχνουμε τα ζελέ και τα βάζουμε στο ψυγείο. Αφού κρυώσουν λίγο τα βάζουμε πάνω από την κρέμα και από πάνω τοποθετούμε μια στρώση μπισκότα.

Το αφήνουμε 2 με 3 ώρες στο ψυγείο και μετά το κόβουμε.



.
Εντυπώσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου