Τετάρτη, 2 Φεβρουαρίου 2011

Πίτα χωρίς φύλλο (μεζές μπύρας)


Υλικά:

* 2,5 φλυτζάνια αλεύρι
* 1 φακελάκι μπέικιν
* 1 φλυτζάνι (μεγάλο) γάλα
* 5 αυγά
* 1/4 kg φέτα
* 3/4 βιτάμ
* 1/4 kg κασέρι
* 1/4 kg ζαμπόν


Εκτέλεση:

Λιώνουμε σε μαγάλο πυρέξ το βούτυρο. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι με το γάλα, το μπέικιν και τα χτυπημένα αυγά. Προσθέτουμε και τα ψιλοκομμένα τυριά και το ζαμπόν και ανακατεύουμε πολύ καλά.

Αυτό το μείγμα το προσθέτουμε πάνω από το λιωμένο βούτυρο στο πυρέξ.

Ψήνουμε μισή ώρα στους 200 βαθμούς. (έχουμε προθερμάνει το φούρνο για 5 λεπτά)

 Πηγή: www.mygreekchef.co


.
Εντυπώσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου