Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2011

ΤΖΑΤΖΙΚΙ


Υλικά:

* 1 kg γιαούρτι στραγγιστό
* 1,5 αγγούρι (μεγάλα)
* 1,5 κεφάλι σκόρδο
* 4 κουταλιές της σούπας ξύδι
* 9 κουταλιές της σούπας λάδι

Εκτέλεση:

Καθαρίζουμε στα σκόρδα και τα χτυπάμε στο multi. Ψιλοκόβουμε τα αγγούρια στο χέρι. Ρίχνουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ και ανακατεύουμε πολύ καλά για να γίνει ομοιόμορφο το μείγμα μας.

Βάζουμε το μπολ στο ψυγείο και το αφήνουμε για 2 ώρες ώστε να κρυώσει καλά. Μετά είναι έτοιμο το τζατζίκι για σερβίρισμα.



.
Εντυπώσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου