Σάββατο, 5 Φεβρουαρίου 2011

ΟΜΕΛΕΤΑ ΜΕ ΚΙΜΑ


Υλικά:

* 6 αυγά
* 4 κουταλιές γάλα
* 5 κουταλιές βούτυρο
* 1 φλυτζάνι κιμάς μοσχαρίσιος (θα καβουρντιστεί)
* αλάτι
* πιπέρι
* 1 μικρό κρεμμύδι
* 0,5 κουτί pummaro


Εκτέλεση:

Ετοιμάζουμε τον κιμά καβουρντίζοντάς τον με το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και λίγο βούτυρο. Προσθέτουμε το pummaro και μισό φλυτζάνι νερό και το αφήνουμε να βράσει μέχρι να πιει όλο το ζουμί του.

Ετοιμάζουμε την ομελέτα χτυπώντας τα αυγά με το γάλα και το αλατοπίπερο. Την ψήνουμε στο λιωμένο βούτυρο σε σιγανή φωτιά.

Μετά, στρώνουμε στην επιφάνειά της τον κιμά και τη διπλώνουμε στα 2 ή σε την τυλίγουμε σε ρολό για να τη φάμε.



.


Εντυπώσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου