Παρασκευή, 25 Φεβρουαρίου 2011

ΜΕΡΕΝΤΑ (MERENDA)


Υλικά:

* 1 κουτί ζαχαρούχο γάλα βλάχας
* 1 βιτάμ
* κακάο (λιγότερο από μισό κουτί - προσθέτουμε κι άλλο αν θέλουμε)
* κοπανισμένο φουντούκι (προαιρετικά - 200gr)


Εκτέλεση:

Σε ένα μπολ ρίχνουμε το βιτάμ και το χτυπάμε στο μίξερ για 5 λεπτά. Ρίχνουμε στη συνέχεια το γάλα και τμηματικά το κακάο και χτυπα΄με με το μίξερ μέχρι να γίνουν μια ομοιόμορφη μάζα.

Ρίχνουμε το κοπανισμένο φουντούκι και ανακατεύουμε με το χέρι ώστε να πάει σε όλο το μείγμα.

Βάζουμε το μείγμα στο ψυγείο και μετά από 2 ώρες περίπου μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε.



.
Εντυπώσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου