Υλικά:
* 1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι
* 1 ποτήρι ζάχαρη
* 1 ποτήρι λάδι
* 6 ποτήρια αλεύρι
* 1 κουταλάκι του γλυκού κοφτό σόδα
* 1 αυγό
* 100 gr σουσάμι
Εκτέλεση:
Διαλύουμε τη σόδα μέσα στο χυμό πορτοκαλιού. Ανακατεύουμε πολύ καλά σε ένα μπολ το λάδι, τη ζάχαρη, το χυμό πορτοκαλιού και το αλεύρι.
Πλάθουμε τη ζύμη σε σχήματα λεπτά, τα αλείφουμε με αυγό και πασπαλίζουμε με λίγο σουσάμι.
Ψήνουμε τα κουλουράκια για 10 λεπτά περίπου στους 200 βαθμούς (έχουμε προθερμάνει το φούρνο για 5 λεπτά).
Πηγή: www.mygreekchef.co
.
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου