Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2011

Κέικ καρότου


Υλικά:

* 1 φλυτζάνι σπορέλαιο
* 2 φλυτζάνια ζάχαρη
* 3 φλυτζάνια καρότο (τριμμένο)
* 1 φλυτζάνι καρύδια ψιλοκομμένα
* 2,5 φλυτζάνια αλεύρι
* 4 αυγά
* 2 κουταλάκια σόδα
* 2 κουταλάκια μπέικιν
* 2 κουταλιές της σούπας κανέλα


Εκτέλεση:

Χτυπάμε στο μίξερ όλα τα παραπάνω υλικά προσθέτοντας τελευταίο το αλεύρι μέχρι να γίνουν ένα ενιαίο και ομοιόμορφο μείγμα.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο (για 5 λεπτά) στους 200 βαθμούς για 30 λεπτά περίπου.

Το κέικ είναι έτοιμο όταν βάζουμε μέσα ένα μαχαίρι και δε μένει ζύμη πάνω.



.
Εντυπώσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου