Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2011

Τορτελίνια


Υλικά:

* 1 μέτριο κρεμμύδι
* 1 πιπεριά
* 200 gr ζαμπόν
* 200 gr μπέικον
* 1 κρέμα γάλακτος
* φέτες κασέρι για να καλυφθεί η επιφάνεια του ταψιού
* τριμμένη φρυγανιά
* 2 κουταλιές βιτάμ


Εκτέλεση:

Βράζουμε τα τορτελίνια και ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι. Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι σε δύο κουταλιές βιτάμ και μετά ρίχνουμε το ψιλοκομμένο ζαμπόν, το μπέικον και την ψιλοκομμένη πιπεριά.

Αφού σβήσουμε τη φωτιά ρίχνουμε την κρέμα γάλακτος και τα τορτελίνια. Τα ανακατεύουμε όλα μαζί και τα ρίχνουμ στο πυρέξ. Στρώνουμε από πάνω τις φέτες το κασέρι και από πάνω την τριμμένη φρυγανιά.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο (για 5 λεπτά) στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσει το φαγητό (περίπου 30 λεπτά).



.
Εντυπώσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου