Τρίτη, 18 Ιανουαρίου 2011

Ινδοκάρυδα


Υλικά:

* 5 αυγά
* 1/2 kg ζάχαρη άχνη
* 1/2 kg ιδοκάρυδο
* 3 κουταλιές της σούπας βούτυρο
* 4,5 κουταλιές της σούπας αλεύρι
* 2 βανίλιες


Εκτέλεση:

Ανακατεύουμε όλα τα παραπάνω υλικά σε ένα βαθύ μπολ καλά μέχρι να γίνουν ένα σώμα. Τα πλάθουμε σαν κεφτεδάκια.

Ψήνουμε, σε προθερμασμένο φούρνο για 5 λεπτά στους 180 βαθμούς, βάζοντάς τα σε λαδόκολλα για περίπου 20 με 25 λεπτά.



.
Εντυπώσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου