Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2011

Σουφλέ με τυριά και ζαμπόν


Υλικά:

* 1 πακέτο ψωμί του τοστ
* 3 αυγά
* 1 πιάτο βαθύ γάλα
* 250 gr γκούντα
* 100 gr κεφαλοτύρι
* 150 gr κασέρι
* 300 gr ζαμπόν
* λίγο βιτάμ


Εκτέλεση:

Κόβουμε τις κόρες από το ψωμί και τις πετάμε. Αλείφουμε τις φέτες με βιτάμ πάνω κάτω. Τις βουτάμε στο γάλα και τις στρώνουμε στο πυρέξ (να καλυφθεί ο πάτος). Βάζουμε το ζαμπόν και μετά τα τυριά τριμμένα και ανακατεμένα.

Χτυπάμε 3 αυγά, τα ανακατεύουμε με το γάλα και ρίχνουμε το μείγμα από πάνω. Ψήνουμε στους 250 βαθμούς μέχρι να λιώσουν τα τυριά και να ροδίσει (έχουμε προθερμάνει το φούρνο για 5 λεπτά).



.
Εντυπώσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου