Κυριακή, 14 Νοεμβρίου 2010

Σκορδαλιά


Υλικά:

* 1 μεγάλο πακέτο ψωμί του τοστ
* 1 με 1 & 1/2 κεφάλι σκόρδο (ανάλογα με το πόσο καυτή τη θέλουμε)
* 200 gr καρύδια
* 2 κούπες λάδι
* 1/2 κούπα ξύδι

Εκτέλεση:

Χτυπάμε στο multi το σκόρδο και στη συνέχεια το βάζουμε στο μίξερ.Μουλιάζουμε το ψωμί του τοστ σε νερό, το στραγγίζουμε και το ρίχνουμε στο μίξερ,μαζί με το λάδι και το ξύδι.

Αφήνουμε το μίξερ να δουλεύει και χτυπάμε στο multi τα καρύδια.Αφού έχει ανακατευτεί καλά το μείγμα στο μίξερ, ρίχνουμε και τα καρύδια και χτυπάμε για 2 λεπτά περίπου ώστε να πάνε παντού.

.
Εντυπώσεις: