Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου 2010

Κορμός



Υλικά:

* 4 πακέτα μπισκότα Miranda Παπαδοπούλου
* 2 βιτάμ (τετράγωνα των 250 gr)
* 1 πακέτο ζάχαρη άχνη
* 1 κουτί κακάο
* 2 βανίλιες
* κομματάκια καρυδιού ή αμυγδάλου 200 gr (ανάλογα τι προτιμάτε)
* 3/4 του νεροπότηρου γάλα
* 2 - 3 φύλλα λαδόκολλας


Εκτέλεση:

 Σπάμε σε 3 - 4 κομμάτια κάθε μπισκότο μέσα σε μια λεκάνη και τα ραντίζουμε με λίγο γάλα.

Σε μια άλλη λεκάνη δουλεύουμε καλά με το χέρι τα 2 βιτάμ. Έπειτα,προσθέτουμε τη ζάχαρη άχνη,τις βανίλιες,τα κομματάκια καρυδιού ή αμυγδάλου και το κακάο (κρατάμε 2 χούφτες από το κουτί) και ανακατεύουμε πολύ καλά (πάλι με το χέρι).

Ρίχνουμε στο μείγμα τα μπισκότα και ανακατεύουμε προσεκτικά για λίγη ώρα.

Απλώνουμε το μείγμα πάνω στις λαδόκολλες, το σχηματίζουμε και αφού τις κλείσουμε καλά τις τοποθετούμε στην κατάψυξη. Σερβίρεται παγωμένο κατευθείαν από την κατάψυξη.


.
Εντυπώσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου