Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2010

Κασερόφετες



Υλικά:

* ψωμί
* κασέρι της επιλογής μας
* βιτάμ
* λάδι

Εκτέλεση:

Κόβουμε το ψωμί σε φέτες. Πάνω από κάθε φέτα ψωμιού τοποθετούμε ένα κομμάτι κασέρι πάχους 1 εκατοστού περίπου. Πάνω από το κασέρι βάζουμε (στο κέντρο) ένα μικρό κομμάτι βιτάμ.

Με ένα πινέλο λαδώνουμε ελαφρά το ταψί. Προθερμαίνουμε το φούρνο για 5 λεπτά στους 180 βαθμούς. Τέλος, βάζουμε τις φέτες με το κασέρι και το βιτάμ στο ταψί και ψήνουμε στους 220 βαθμούς μέχρι να λιώσει καλά το κασέρι (συνήθως 20 περίπου λεπτά, αλλά εξαρτάται από το φούρνο μας).

Εντυπώσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου