Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2010

Μπιφτέκια



Υλικά:

* 1 kg κιμά μοσχαρίσιο
* 1 αυγό
* αλάτι
* πιπέρι
* ρίγανη
* 3 κουταλιές της σούπας κέτσαπ
* 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
* 4 κουταλιές της σούπας λάδι
* 250 gr ψίχα ψωμιού (ή 8 φέτες ψωμί του τοστ ολόκληρες)

Εκτέλεση:

Ανακατεύουμε καλά όλα τα παραπάνω υλικά και τα πλάθουμε σε μπιφτέκια. Με ένα πινέλο λαδώνουμε ελαφρά το ταψί, τοποθετούμε τα μπιφτέκια και προσθέτουμε 2/3 της κούπας νερό.
Προθερμαίνουμε το φούρνο για 5 λεπτά (στους 200 βαθμούς). Ψήνουμε για 1 - 1 & 1/2 ώρα στους 200 βαθμούς (στα 35 - 45 λεπτά γυρίζουμε τα μπιφτέκια για να ψηθούν ομοιόμορφα).


.
Εντυπώσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου