Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2010

Μακαρόνια στο φούρνο με κρέμα γάλακτος


Υλικά:

* 1 πακέτο μακαρόνια
* 1/2 kg γκούντα
* 400 gr ζαμπόν ωμοπλάτη
* 1 μικρή κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση:

Βράζουμε τα μακαρόνια και κόβουμε τη γκούντα σε κυβάκια και το ζαμπόν σε μικρά κομματάκια. Όταν βράσουν τα μακαρόνια τα σουρώνουμε και τα ξεπλένουμε με το νερό της βρύσης.

Τα τοποθετούμε στο πυρέξ, ρίχνουμε τη γκούντα και το ζαμπόν και ανακατεύουμε καλά ώστε να πάνε παντού ομοιόμορφα.Στη συνέχεια, ρίχνουμε από πάνω την κρέμα γάλακτος και φροντίζουμε να πάει σε όλο το πυρέξ.

Σκεπάζουμε το πυρέξ με ένα αλουμινόχαρτο και το βάζουμε στο φούρνο που έχουμε προθερμάνει για 5 λεπτά στους 200 βαθμούς. Ψήνουμε για 40 με 50 λεπτά περίπου.


.
Εντυπώσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου