Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2010

Μπισκότα με σταφίδες


Υλικά:

* 1 & 1/2 ποτήρι νερού λάδι
* 1 & 1/2 ποτήρι νερού κόκκινο κρασί
* 1 & 1/2 ποτήρι νερού ζάχαρη
* 2 κουταλάκια του γλυκού κανέλα
* 1 & 1/2 κουταλάκι του γλυκού γαρύφαλο
* 1 κουταλάκι του γλυκού σόδα φαγητού
* 2 πακέτα αλεύρι φαρινάπ
* 200 γραμμάρια σταφίδες

Εκτέλεση:

Ανακατεύουμε τα: λάδι, κρασί, κανέλα, ζάχαρη, γαρύφαλλο και σόδα φαγητού με το χέρι σε ένα μπολ.

Προσθέτουμε αλεύρι (φαρινάπ) μέχρι να μην κολλάει η ζύμη στο χέρι μας κατά το ανακάτεμα. Στη συνέχεια προσθέτω τις σταφίδες και ξαναανακατεύω, ώστε να απλωθούν ομοιόμορφα σε όλη τη ζύμη.

Με ένα πινέλο λαδώνουμε ελαφρά το ταψί. Κόβουμε με το χέρι μικρά κομμάτια ζύμης και τα τοποθετούμε στο ταψί. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180 βαθμούς για 5 λεπτά. Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 30 - 35 λεπτά.


Εντυπώσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου